• Despre noi
  • Contact
telefon:
0744 606 860

HOTEL VENUS 2*


Preturi de la: 96.00 RON

Descriere si servicii

Dotari generale: restaurant - capacitate 240 locuri, parcare proprie, pastrare obiecte de valoare, bar de zi, braserie, gradina de vara. Sali de conferinta: 1. Dotari camere: TV, frigider, baie cu dus, telefon. Numar total camere:  240

Duble:  231 - camere cu 2 paturi. Apartamente:  9 - apartamentul este compus din living si dormitor. Observatii: check-in incepand cu orele 14:00; check-out pana la orele 12:00. Optional salina de la Targu Ocna, se face abonament pentru minim 5 zile la tariful de 18 lei / persoana / zi pentru adult si 9 lei / persoana / zi pentru copil. Servicii:

informatii turistice si culturale, acordarea de prim ajutor in caz de urgenta, trezirea clientilor la cerere, primirea si trimiterea mesajelor si a corespondentei, informatii privind orarul mijloacelor de transport, spalatorie-curatatorie.

Servicii masa: Restaurant Venus, categoria I. Masa se serveste in sistem bonuri valorice. Fitness/Wellness/Sport:

baza tratament, sauna. Tratament: baza de tratament amenajata pentru tratarea afectiunilor aparatului digestiv, hepato-biliare, cailor respiratorii, metabolice si de nutritie, asociate. Proceduri in sectia de electroterapie: ionizari, curenti diadinamici, ultrasunete, magnetodiaflux, unde scurte, inhalatii. Proceduri in sectia de hidroterapie: bai cu bule, bai de plante, bai galvanice, dus subacval, dus scotian, sauna. Se efectueaza de asemenea si tratamente cu parafina si masaje manuale partiale si generale, cure cu ape minerale numai cu recomandarea medicului. Apele minerale carbogazoase, dar si microclimatul de salina (Salina Tg. Ocna) sunt hotaratoare in tratamentele aplicate de personalul de specialitate.

Distractie:

club.

Rezervare rapida:
nume:
telefon:
locatia:
transport:

LAST MINUTE

Despre noi

Agentia de turism ROSEJUR TRAVEL a fost infiintata in anul 2014. Desi este o agentie noua, se diferentiaza de alte agentii de turism prin profesionalism, responsabilitate si promptitudine.

Agentia de turism ROSEJUR TRAVEL va pune la dispozitie o gama larga de oferte turistice, care sa satisfaca cele mai exigente cerinte ale clientilor nostrii.

Putem oferi urmatoarele categorii de servicii turistice:

bilete de odihna si tratament in statiuni balneare si montane
vacante si excursii in tara si strainatate, individual si in grupuri
bilete de avion pentru orice destinatie, cu oricare companie aeriana, inclusiv companiile low-cost
rezervari hoteliere prin sisteme de rezervare on-line
tabere, banchete pentru elevi si studenti
organizare de reuniuni, conferinte si team-building-uri
asigurari medicale de calatorie

Contact

Sediu Social:
Armand Calinescu nr. 19, et. 1, cam. 2
Pitesti, Arges 110047
Romania
Mobil:0744 606 860

Program de lucru: Luni - Vineri : 09 - 17

Sambata - Duminica : Inchis

E-mail:office@rosejur.ro


Informatii juridice

S.C. TRAVEL ROSEJUR RIM S.R.L.

Reg.Com.:J3/1338/17.10.2014

CUI:33706046

Cont bancar RON:RO82 BACX 0000 0010 6576 5001

Cont bancar EUR:RO55 BACX 0000 0010 6576 5002

UNICERDIT TIRIAC BANK PITESTI